French Guiana

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u French Guiana

Некретнина на продају у Француској Гвајани

Да ли желите да се преселите у Француску Гвајану? Да ли желите да знате да ли потражња некретнина на продају у Француској Гвајани може бити добра инвестиција?

Гвајана је земља контраста. Постоје различити и предивни пејзажи, узимајући у обзир време, има све састојке да се заљубе. Салутска острва, на које су затвореници послати не тако давно, имају чудно и живо окружење, у којем је природа окупирала зграде.

Француска Гвајана је француски прекоморски регион који се налази на сјевероисточној обали Јужне Америке. Већина територије је покривена тропским шумама. У главном граду, Цаиенне карактерише шарене куће Цреоле и отворена тржишта. Она се граничи са Бразилом на истоку и југу и Суринама на западу.

Вјерујемо да је врло важно оцијенити наше податке прије него што одлучите да ли или не улажу у некретнине за продају у Француској Гвајани.

Француска Гвајана представља два главна географска подручја: обални сегмент у којем живи већина становништва и апатитска и готово неприступачна кишна шума која се стално повећава према економским врховима планина Тумац-Хумац дуж бразилске границе. На обали је постављено неколико малих острва, три острва Илес ду Салут Салватион које укључују острво ђавола и напуштену Иле де Цоннецтабле птицу која се одржава дуж крстарења у односу на Бразил.

Цаиенне је главни град Гвајане, која је и највећи град у иностранству, укључујући збир од око трећине укупне популације овог одјела и можда најбоље мјесто за тражење некретнина за продају у Француској Гвајани.

Док су Гвајана и Суринам стекли независност од својих колонизатора, односно Уједињеног Краљевства и Холандије, Француска Гијана никада није имала. Класификован је као територија у иностранству; њена валута је евро, а службени језик је француски, мада многи говоре и Цреоле.

Његово окрутно окружење, укључујући топлину и ајкуле, постало је познато у књизи Папиллон из 1969. године, која је касније постала филм у којем глуми Дустин Хоффман и Стеве МцКуеен.

Веца је од Белгије, али има око 250.000 становника.

Француска Гвајана има величину Португала. Ипак, овде живи само 200.000 људи. Земља нема економију о којој треба разговарати. Готово је туризма, и то не само због тога што су морске пљускале морске псе и, барем уз море, браон је ријечни седимент. Ни, захваљујући лошем квалитету земљишта, има ли пољопривреде. Путеви који спадају у Бразил су у великој мери непроходни и једини поуздани излаз на свету је свакодневни лет за Париз Орли са аеродрома Роцхамбеау у главном граду Цаиенне.

  •  
    Селим се у Француску Гвајану. Експресија и жива Француска Гвајана

        На граници са Бразилом, Суринамом и Атлантским океаном, данас протагонист нашег водича је стварност која је јединственија него ретка: Француска Гвајана. Куповина некретнина у Гвајани могла би бити најбољи избор 2019. године за вас инвеститоре, жељне да одете и живите у кутку раја препун ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 6916

Prodaja Сеоска кућа, French Guiana, Cayenne, Cayenne, .

5,535,472.24RSD
Prodaja
Сеоска кућа

200 m²
Кућа на два нивоа, три спаваће собе, 4 купаонице, балкон, дневни боравак, трпезарија, кухиња с доруцком, вешерај, царпорт, патио, галерија, сервисна с...
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB